Forsiden
  Kort/Vejledning
  Brugte biler
  Nye biler
 
Åbnings tider:

Lager/værksted
Mandag-Torsdag 7.30-15-30
Fredag: 7.30-15.00

Indskrivning værksted
Mandag-Fredag 7.30-17-00

Salgsafdelingen
Mandag-Fredag 9.00-17-00
I weekend er dørene åbne
og sælgeren kontaktes på
40148244
 
  Knud Damsgaard Nielsen ApS
Langvadbjergvej 9
7400 Herning
Tel.: 97 16 11 11
Fax: 97 16 19 90
E-mail: claus@knud-damsgaard.dk

         

Knud Damsgaard Nielsen ApS
er din professionelle Nissan forhandler


Knud Damsgaard Nielsen ApS startede i 1963 med at sælge og servicere brugte biler i 1974 udvidede man forretningen med at sælge nye Datsun biler som senere skiftede navn til Nissan. I 1998 kom de populære Daewoo også til. Daewoo blev en kæmpe succes i Herning og firmaet blev i 2 år den mest sælgende Daewoo forhandler i Danmark.
1 Januar 2005 blev Daewoo en del af Chevrolet. Chevrolet er idag en af verdens største producenter, med mere end 3,6 millioner biler om året på verdensplan og er en del af General Motors familien, som er verdens største producent af biler.

Knud Damsgaard Nielsen ApS er blandt landets største og ældste NISSAN forretninger. Vor store ekspertise samt kæmpeudvalg i nye og brugte NISSAN er din fordel.

Velkommen hos NISSAN Herning, Knud Damsgaard Nielsen ApS.

Værkstedet
Vi byder dig velkommen til et topmoderne NISSAN værksted hvor specialuddannede NISSAN tekniker er klar med det nyeste testudstyr. Til at servicere dig og din bil. I vort kunde rum er der altid kaffe på kanden. Vi kan tilbyde dig den nyeste NISSAN låne bil mens din egen er til service eller reparation.

Reservedele/ tilbehør
Vi råder over et af Danmarks største lagre af originale NISSAN reservedele og vort friske personale er klar til at yde dig optimal service.

Salgsafdelingen
Vi byder dig velkommen i vort store show room her kan da opleve hele det store NISSAN program samt 50-60 top klargjorde brugte biler med lavt Km tal. Vi kan tilbyde dig fordelagtig finansiering eller leasing.

Plade værksted
Skulle du være uheldig med en skade på din NISSAN er hjælpen klar. Vi udbedrer skaden på din bil så den bliver så god som ny, Hjælper dig med papir arbejdet og tilbyder en lånebil imens.